P&235;r Flamuri i Kosoves.

ly.

2. The flag of Albania (Albanian Flamuri i Republik&235;s s&235; Shqip&235;ris&235;) is a red flag with a silhouetted black double-headed eagle in the center.

N&235;n tingujt e himnit t&235; flamurit dhe nderimet e Presidentes Vjosa Osmani, Kryeministrit lbin Kurti, Kryeparlamentarit Glauk Konjufca dhe Komandantit t&235; FSK-s&235;, Bashkim Jashari, flamuri u ngrit n&235; ora 8 t&235;.

The flag of Albania (Albanian Flamuri i Republik&235;s s&235; Shqip&235;ris&235;) is a red flag with a silhouetted black double-headed eagle in the center.

Flamuri i Kosov&235;s ngritet n&235; Jerusalem n&235; 75 vjetorin e Izraelit. . "Flamuri i Kosoves vendoset per here te pare" - Betimi i kryetarit te ri te Mitrovices se Veriut P&235;r m&235; shum&235; na ndiqni n&235; Facebook httpsbit.

.

Flamuri i kaltert me gjashte yje eshte flamur zori, apo me mire me thene flamur i tranzicionit. Tifoz&235;t u mblodh&235;n mbi ur&235;n e Ibrit, vend i cili ndan qytetin e Mitrovic&235;s n&235; dy pjes&235;, i kan&235; v&235;n&235; flak&235;n flamurit serb, transmeton Koha. .

Nd&235;rkaq m&235; 23 prill, n&235; Mitrovic&235; t&235; Veriut, Leposaviq, Zve&231;an dhe Zubin Potok u mbajt&235;n zgjedhjet e parakohshme lokale, ku nuk u raportua p&235;r. I kalter si qielli.

The flag of the Republic of Kosovo (Albanian flamuri i Republik&235;s s&235; Kosov&235;s, Serbian zastava Republike Kosovo) consists of six white stars above a golden map of Kosovo in a blue field.

flamura.

. Flamuri yn&235; kom- betar simbolizon kombin e atdheun, dhe radhitet nga m&235; t&235; vjetrit q&235; vazhdon t&235; prakti- kohet.

Flamuri i Republik&235;s s&235; Kosov&235;s u adoptua nga Kuvendi i Republik&235;s s&235; Kosov&235;s menj&235;her&235; pas deklarimit t&235; pavar&235;sis&235; s&235; Kosov&235;s nga Serbia1 n&235; 17 shkurt. Kallxo.

P&235;r Flamur.
M&235;sojm&235; si t&235; vizatojm&235; flamurin e Kosov&235;s, per dit&235;n e pavarsis&235;.
.

P&235;r Flamuri i Kosoves.

.

At&235; flamur, desh&235;m apo nuk desh&235;m ne, mund ta kujtojm&235; me emocione t&235; fuqishme. February 15, 2016 &183; Pristina, Kosovo &183;. .

N&235; k&235;t&235; ceremoni, flamuri i Republik&235;s s&235; Kosov&235;s, &235;sht&235; ngritur p&235;r nder t&235; shteteve q&235; kan&235; vendosur ambasadat e tyre n&235; Jerusalem, shkruan Syri. romr (BalkanWeb) Do t&180;i luftoj. Publikimi i flamurit dhe. online FestoMeFlamur FlamuraOnline. N&235; k&235;t&235; ceremoni, flamuri i Republik&235;s s&235; Kosov&235;s, &235;sht&235; ngritur p&235;r nder t&235; shteteve q&235; kan&235; vendosur ambasadat e tyre n&235; Jerusalem, shkruan Syri.

Me ngjyr&235; ari.

Me ngjyr&235; ari. com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of.

Erden Atiq do ta b&235;j&235; i pari betimin, nga gjithsej 4 kryetar&235;t q&235; dol&235;n nga zgjedhjet n&235; veri.

.

I kalter si qielli.

Porosit n&235; www.

.